Erinäisistä syistä aloin herättelemään vanhoja hahmoja henkiin ja ainakin yksi niistä sai kunnollisen elvytyksen.

Nimi: Kite

Ikä: 19

Ammatti: Kirjastonhoitaja (tällä hetkellä).

Luonne: TSUNDERE. Eikun siis... Kite on äkkipikainen ja yrittää peittää aina nolostuksen suuttumisella. Tuntemattomia kohtaan hän on normaalisti ujo ja hiljainen, mutta clubeilla pienissä sievissä varsin päällekäyvä. Tästä johtuu myös häntä myöhemmin kaduttavat irtosuhteet. Vaikka Kite on läheisriippuvainen, hän on äärimmäisen sitoutumiskammoinen. Hänen on siis hankalaa löytää vakituista kumppania. Kite on yleensä rauhallinen, mutta suuttuessaan hän yleensä saa itkupotku raivareita. Pitää enemmän vastaanottamisesta (vähän joka asiassa) kuin antamisesta, sillä pelkää nolaavansa itsensä ja tekevänsä jotain epämiellyttävästi tai väärin.

Pitää: Seksistä, läheisyydestä, kirjoista ja tanssimisesta (tärkeimmät asiat ainakin).

Ei pidä: Kutittamisesta, irtosuhteista (näitäkin olisi varmaan oikeasti enemmän).

Muuta: Kite on toistaiseksi sinkku, mutta miesasioita ollaan järkkäämässä hiljalleen. Asuu kerrostaloyksiössä. Tupakoi päivittäin ja käyttää satunaisesti huumeita. Ei yleensä juo muualla kuin baareissa tai sitten hyvässä seurassa. Kitellä ei ole juurikaan oikeita kavereita, paitsi yksi hyvä ystävä.

 

Okei eli joo, Kite on tuollainen nolo emohomo, aika vanha hahmo ja kokenut useita miestenvaihdoksia ja muuta, mutta tää versio voisi jäädä joksinkin aikaa. Kiten vaatteet ja hiustyyli muuttuu, koska se on ihan normaali ihminen eikä mikään.. sellainen.. outo.. joka ei koskaan vaihda vaatteitaan.

Sitten saatte toisen, jolla ei varsinaisesti ole mitään merkitystä kuin olla Kiten tärkein ystävä. Valitettavasti(?) hetero, joka on varmaan päällimmäinen syy miksei näillä oo mitään epämääräistä jutskaa. Hahmolla ei toistaiseksi ole mitään erityistä luonnetta ja nimeä tai muutakaan, mutta kulkee projektinimellä Mike.

Ja tääkin on varmaan ensimmäinen ja viimeinen kerta kun koko hahmoa näkee. Piti vain saada Kitelle edes yksi hyvä ystävä ettei raukka olisi niin yksinäinen.